fredag 30 september 2011

Genier behärskar kaos...

... det har jag alltid hävdat.



Här brukar sambons dator stå, men eftersom han bor på andra sidan landet har jag givetvis övertagit hans plats. Mest färdiga projekt där, så det är lätt att flytta om han skulle kräva sitt utrymme tillbaka.



Här sitter jag och skapar. Till och från försvinner det saker under diverse papper och projekt, men oftast tycker jag att jag har koll.



Pappersförvaring i tyglåda och pizzakartong. Lite julpapper ligger där också för jag hittade på ett annat projekt och då rymdes inte papperena på skrivbordet längre :)

lördag 24 september 2011

Födelsedagskort

Idag börjar bloggen med baksidan. Jag tyckte det passade P som fyller år. Han tränar kampsport, eller har i alla fall gjort.



Fotot på framsidan blev lätt suddigt, men som liten bild syns det inte så mycket. Kortet är redan skickat, så det är svårt att ta en ny bild. Lite diverse papper och några knappar kan göra underverk. Den stora svarta är från ett par gamla strumpor som jag slängde häromsistens. Allt går att pyssla med :)



Jag tycker ugglan är otroligt söt. Det är trevligt att dekorera insidan också, men det behöver inte vara så fasligt avancerat.



Dagens jobb består av vigsel. Jag ska inte spela utan mest sitta på läktaren och se vad kantorn spelar.

lördag 17 september 2011

Ytterligare en candy

Moma har en mycket kreativ blogg. Ibland också med mode för kärringar. Fantastiskt roligt och tänkvärt!

Men nu är det alltså blogcandy.



Jag håller tummarna!
Den 30/9 får vi se vem som vunnit.

fredag 16 september 2011

Småkort

Svensk Scrapbooking har månadstävlingar. Denna månadens tema var småkort. De fick inte vara större än 10x10 cm. Jag gjorde ju några häromsistens, men jag ville göra nya. Det är ganska trevligt att jobba i lite mindre format och perfekt att ha om man skulle råka bli bortbjuden till någon där man behöver ta med sig en blomma.



Det blev nästan en serie. Det sista kortet blev mer höst än asien.



Små bilder, spillpapper och diverse dekorationer som blivit liggande i gömmorna. Jag älskar skelettblad och blir glad varje gång jag kan få dem att passa på ett alster.



Det sista kortet blev mer av ett hösttema, vilket ju känns rätt i tiden. Jag tycker att det är så skönt när det börjar bli kallt igen. Luften är så klar och allt känns lite renare än på sommaren.

tisdag 13 september 2011

Blogcandy

Allt om Scrap har en blogcandy i sin senaste söndagsbilaga. Tidningscandy kanske egentligen är ett bättre ord.



Finfina saker från Marianne Design.
Så nu hoppas jag på turen. Vill du vara med är candyn öppen till 30/9.

torsdag 8 september 2011

Friluftsdag

Vi hade friluftsdag idag.
Min klasskamrat H och jag tog en promenad ner till småbåtshamnen och tillbaka. När vi kom hem till mig igen kom E också, så vi kunde fika och prata strunt ett tag.



Alla äppelträd är fulla med frukt. Vackra är de också.



Vi fick se när de fiskade upp en båt ur havet också. Lite spännande var det och det såg lätt vanskligt ut, men de fick upp båten ur sjön hel och hållen.

söndag 4 september 2011

Små kort

Jag fick ett pysselryck i fredags.
Dessa små kort blev ett av resultaten.



Jag kan ju inte påstå att det är det vackraste jag någonsin skapat, men de kan ju vara användbara. Dessutom blev jag av med lite spillbitar och det är både ekonomiskt, ekologiskt och platsbesparande.
De är så pass små att de passar bra till blommor eller kanske som adresslappar på julklapparna. En öljett och ett band i vänstra hörnet bara.