torsdag 24 november 2011

Dopkort

Jag var på dop i helgen. Det kräver givetvis ett kort.



Jag plockade fram ett kit från Mollys för att snabbt hitta papper som matchade och sedan var det bara att skapa. Det tog bara 2 dagar för mer tid hade jag inte. Det är snabbt pysslat för att vara mig. Jag vill gärna gå och fundera och filosofera över det jag håller på med för tillfället.



Luftballonger är en av mina favoriter näst efter trollsländor, fjärilar och drakar.

fredag 11 november 2011

11/11/11

Jag tänkte vara mycket orginell och göra ett inlägg på detta mycket symmetriska datum. Inläggen var tänkta att läggas in med lika symmetriska tidpunkter, men jag kom ju inte ihåg att ta fram kameran varje timme...


08.08
Soffa, katt, dator, uppäten frukost. Tämligen bra sätt att börja dagen på.


09.09
Katter i badkaret = jag har tagit mig upp ur soffan och duschat. För att vara katter är de ovanligt förtjusta i att leka med vatten.


10.10
Kaffe! Mackorna var nödvändiga eftersom frukosten intogs en bra stund innan första fotot.


11.11
Det magiska klockslaget :)
Alla borde fått tillbringa det utsträckta i solen.


14.14
Min klasskamrat kom förbi med några överblivna orkidéer. Hon fick lite kaffe i utbyte och jag missade 2 klockslag.


15.15
Till orkidéer behöver man jord och sedan skulle jag iväg på praktik. Dagens begivenhet; bröllop (med CD-musik, mycket märkligt).


20.20
Tillbaka på ruta 1. Eller i alla fall tillbaka i soffan.
Det var kulturnatta i stan, så jag gick runt och tittade lite (missade några klockslag till bland folket) och lyssnade på en kör som sjöng illa. De såg i alla fall ut att ha roligt...

onsdag 9 november 2011

Paket

Sambon fyller jämt och jag har slagit in paket till honom.



Detaljbild på den lilla asken. Nedan är alla paketen. Svart och turkos är ingen kombination jag hade tänkt mig, men helt plötsligt var den bara där och då är det bara att tacka och ta emot inspirationen.



Blommorna var det jag gjorde först. Kladdigt men roligt!



Kortet har inte kommit längre än till att det ligger diverse papper i en hög på mitt skrivbord, men innan veckan är slut så har det nog skapats ett födelsedagskort också.