måndag 26 augusti 2013

Julkort 3-5

Jag hade lagom tråkigt en kväll i början av sommaren, men orkade inte starta något projekt, så jag gjorde några julkort.


 Ett där papperet scrappade sig självt. Stämplade dit lite snöstjärnor bara.


Ett med stjärnor. Fast jag såg nu för nån dag sen att de inte var så klistriga som de borde varit, så jag får nog komplettera med lim om det inte ska bli ett kort som mottagaren får bygga ihop själv...


Julkulan köpte jag på rea något år och är perfekt till enklare julkort. Lite snygga papper och en dekoration räcker faktiskt. Det är fortfarande mer speciella än köpta, men jag orkar inte jobba ihjäl mig för något som ska hänga framme 2v och sedan antagligen kastas.

tisdag 20 augusti 2013

Skörd!


Härliga tomater som mognar allteftersom. Jag gillar de som är lite randiga bäst, de helröda är ett säkert kort som vi haft förut. Nästa år ska jag försöka hitta en tredje sort bara för lite variation, gula kanske?

söndag 18 augusti 2013

Lila kort

Ett kort i lila till en barndomsvän. Mest bara för att, men jag hoppas att hon blir glad


Jag fick användning för blinget som legat i lådan ungefär hur länge som helst för att jag inte vetat vad jag ska göra av det. På detta kortet passade det perfekt med lila inramade hjärtan.

onsdag 7 augusti 2013

Trädgården

 Uteplatsens planteringar är lika spännande varje år. I år har jag misslyckats med både krasse och luktärtor!


 Köpeplantor brukar ju klara sig som tur är. Lavendel, nävor och någon vit som jag inte kommer ihåg vad den hette. Den köpte jag som stickling tidigt i våras tillsammans med basilika och gräslök. Kryddorna lever och trivs och tomaterna är goda. Möjligtvis är det så att jag inte ska pilla med fröer utan satsa på sticklingar och färdiga plantor...


En tagetes lyckades överleva av alla de fröer jag satte, men vilken tagetes sen. Småpetuniorna har jag fått av svärmor för hon hade några över. Allt som blev över när jag planterat och fixat med resten hamnade i samma kruka. Det såg ju bra ut innan det hade börjat blomma, men nu... färgerna är ju inte direkt de bästa ihop. Tänkte inte på det.